У Києві очікується похолодання та вітер: синоптики дали прогноз погоди

В українській столиці очікується зниження температури повітря та пориви вітру — синоптики дали прогноз погоди на сьогодні

В українській столиці очікується зниження температури повітря та пориви вітру – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Це стало відомо з офіційного повідомлення, яке було опубліковано на сайті Українського гідрометцентру.

Відомо, що температура повітря в нічний час доби коливатиметься від 5 до 7 градусів вище нуля, стовпчик термометра вдень буде коливатися від 15 до 17 градусів тепла. Очікуються пориви північно-західного вітру зі швидкістю 5-10 метрів за секунду. Синоптики не прогнозують опади.

Нагадаємо, що у мерії Києва заявили, що   у столиці через торф'яні пожежі   кілька днів протримається сильне задимлення повітря . Киянам радять тримати вікна зачиненими та відмовитися від тривалих прогулянок.

Рятувальники кілька днів гасять торф'яні пожежі на Київщині. Наразі триває ліквідація займання торфу у Вишгородському та Броварському районах.

Через пожежі торф'яного настилу задимленість повітря спостерігається не лише у Києві, а й в інших громадах навколо столиці поблизу вогнищ пожеж.


Джерело: https://meteo.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися