У центрі Києва напали на відому журналістку: подробиці

У центральній частині української столиці напали на журналістку видання Телеграф Юлію Забєліну

У центральній частині української столиці напали на журналістку видання Телеграф Юлію Забєліну — інцидент стався біля під'їзду будинку, де мешкає дівчина. Про це стало відомо із повідомлення, яке вона опублікувала на сторінці у соціальних мережах.

За її словами, 5 вересня, на неї намагався вчинити напад невідомий чоловік, коли вона відчиняла двері під'їзду. Вона наголосила, що нападник намагався схопити її сумку. Після того, як дівчина почала кричати, чоловік втік — він був одягнений у чорний одяг із каптуром на голові. Потерпіла повідомила поліцію про те, що сталося.

Нагадаємо, що у Дарницькому районі Києва шістнадцятирічні дівчата посеред вулиці жорстоко побили однокласницю. Про розслідування інциденту розповіли у столичній поліції.

За даними правоохоронців, напередодні інциденту між дівчатами виникла словесна сварка, під час якої двоє вирішили покарати подругу. Спочатку дівчині бризнули балончиком в обличчя, а потім били руками та ногами. Відео побиття потрапило до інтернету. Це допомогло поліції встановити учасників конфлікту.

З'ясувалося, що всі троє дівчат навчаються в одному навчальному закладі. Очевидці інциденту знімали киянок, що били подругу, на відео, яке згодом розмістили в соціальних мережах. Дії 16-річних мешканок Києва кваліфікували за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. За хуліганство, вчинене групою осіб, двом киянам загрожує до чотирьох років ув'язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гонта

6 вересня 2022, 09:28

nfyeyf[, - 100%.

nfyeyf[

6 вересня 2022, 09:16

впервые слышу про известную журналистку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися