Зручні тримачі туалетного паперу: як сервіс для дипломатів тестуватимуть на поїзді з Києва (ФОТО)

Покращення якості перевезень почали з гігієни

В "Укрзалізниці" запустили пілотний проект для двох поїздів, один з яких з Києва, та почали покращення якості перевезень з гігієни. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

"Ми вирішили, що кожен український пасажир вартий рівня сервісу, який ми пропонуємо для перевезень європейських дипломатів. Тож починаємо поступовий перехід на нові стандарти якісного обслуговування пасажирів у поїздах Укрзалізниці", — коментують старт пілотного проекту в "УЗ".

У рамках "пілоту" на перших двох поїздах тестують наступні сервіси:

·        мийні засоби нового покоління для внутрішнього миття вагонів;

·        замість кускового мила для рук — якісна піна в автоматичних дозаторах;

·        більш зручні тримачі для туалетного паперу та покращений папір;

·        одноразові накладки на унітази у вбиральнях;

·        дозатори паперових рушників.

"Але і це ще не все: у рамках пілоту ми запропонуємо пасажирам скористатися гігієнічними наборами з одноразовими капцями, вологими та сухими серветками, зубною щіткою та пастою, гребінцем для волосся. Все це пасажири плацкартних та купейних вагонів зможуть придбати у провідника, а для пасажирів вагонів люкс (СВ) цей набір буде включено до вартості квитка", — захоплено повідомили в "Укрзалізниці".

У перевізника зазначили, що пілотний проект — це навіть не поїзд, а вагони на рейсах, яким "пощастило", а саме:

·        №75/76 Кривий Ріг — Київ;

·        "Потяг до перемоги" (до 13 вересня курсує на маршруті №31/32 Запоріжжя — Львів).

У перевізника наголосили, що їм дуже важливо почути зворотний зв'язок з приводу оновлень — для цього у вагонах з покращеним сервісом розмістили QR-коди для відгуків. Тож — не соромтесь висловитися після відвідування вбиральні. 

Тема вбиральнь останнім часом стала якимось хайпом, зокрема для киян, які вимагають від столичної влади облаштувати хоч якісь туалети в метро Києва — хоч платні, а бажано — безкоштовні громадські вбиральні. Те, що люди не помічали роками загострило проблему цивілізованого життя під час повномасштабної війни.

Читайте также