Опалювальний сезон у Київській області буде найскладнішим в історії — ОВА

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба заявив, що майбутній опалювальний сезон буде найскладнішим в історії

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба заявив, що майбутній опалювальний сезон буде найскладнішим в історії Незалежної України та назвав його "справжнім викликом". Про це стало відомо із інтерв'ю чиновника, яке він дав Фактам ICTV.

За його словами, область готова до такого розвитку подій і переходить на тверде паливо, навіть якщо будуть проблеми з газопостачанням, тобто 800 тисяч кубічних метрів дров, — цього вистачить на всі соціальні заклади.

Кулеба заявив, що область готова до опалювального сезону на 85%, оскільки 47 котелень було зруйновано. Глава ОВА також наголосив, що було підготовлено 320 пунктів обігріву на так званий стресовий сценарій.

Нагадаємо, що російські окупанти можуть вдарити по критичній інфраструктурі в українській столиці та інших містах напередодні майбутнього опалювального сезону. Про це стало відомо із заяви, яку зробив прем'єр-міністр Денис Шмигаль після засідання уряду.

За його словами, майбутній опалювальний сезон без перебільшення буде найскладнішим в історії незалежної України, а найголовнішим ризиком є терористичні акти Росії проти критичної інфраструктури українських міст. Він сказав, що уряд виділив 1 млрд 409 млн грн на закупівлю стратегічного запасу матеріальних резервів, який дозволить оперативно реагувати на виклики та проблеми з постачанням тепла та води. Прем'єр сказав, що йдеться про обладнання з простим та швидким розгортанням та обслуговуванням.

Глава уряду також заявив, що Кабінет Міністрів продовжує ремонти критичної інфраструктури та іншу підготовку до опалювального сезону, готовність на сьогоднішній день становить 75%.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Коля

8 вересня 2022, 12:49

Да в прошлом и в начале этого года батареи еле тёплые были. Кулеба вонючий паникёр.

Евгений

8 вересня 2022, 10:28

Новость, которая нацелена навести панику, так как чиновники рассказывают, что к отопительному сезону почти готовы! Жаль, что люди из себя сделали стало, которым как животным, будут колоть всякую гадость...

Валентина

8 вересня 2022, 10:04

Та ви шо??Тобто, інші міста НЕ хвилюють??

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися