Опалювальний сезон у Києві. Зеленський отримав важливе звернення від Київради

Депутати Київської міської ради звернулися до Президента України Володимира Зеленського щодо майбутнього опалювального сезону в українській столиці

Депутати Київської міської ради звернулися до Президента України Володимира Зеленського щодо майбутнього опалювального сезону в українській столиці — главу держави просять розгорнути протиповітряну оборону для захисту критичної інфраструктури. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

Київрада вважає, що важливо уникнути катастрофічного сценарію під час опалювального сезону, депутати просять президента передбачити у державному бюджеті на 2023 рік кошти для забезпечення населення енергоресурсами.

Нагадаємо, що глава Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба заявив, що майбутній опалювальний сезон буде найбільш складним в історії Незалежної України і назвав його "справжнім викликом". Про це стало відомо із інтерв'ю чиновника, яке він дав Фактам ICTV.

За його словами, область готова до такого розвитку подій і переходить на тверде паливо, навіть якщо будуть проблеми з газопостачанням, тобто 800 тисяч кубічних метрів дров, — цього вистачить на всі соціальні заклади.

Кулеба заявив, що область готова до опалювального сезону на 85%, оскільки 47 котелень було зруйновано. Глава ОВА також наголосив, що було підготовлено 320 пунктів обігріву на так званий стресовий сценарій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися