На Київщині сирени дали збій: що відомо

Влада назвала офіційну причину

У Броварах протягом дня кілька раз лунали сигнали повітряної тривоги за відсутності небезпеки. Про ситуацію розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

"До уваги мешканців Броварської громади! У зв'язку з технічним збоєм, сьогодні система оповіщення у нашій громаді декілька раз спрацювала за відсутності небезпеки. Фахівці працюють над усуненням проблеми", — заявив мер Броварів Ігор Сапожко.

Мешканців закликали зберігати спокій і слідкувати за оповіщенням у відповідних додатках та на офіційних сторінках влади Броварів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі затримали виконуючого обов’язки начальника районної військової адміністрації та його радника під час спроби отримання хабаря. Посадовці налагодили корупційну схему — за гроші вносили дані про водіїв благодійних організацій до інформаційної бази “Шлях” для безперешкодного перетину кордону. Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, Київський міський голова Віталій Кличко також відповів на петицію щодо скасування рішення Ради оборони Києва про зупинку роботи громадського транспорту під час повітряної тривоги. Мер столиці наголосив, що це рішення ухвалювали з урахуванням оцінки поточної та прогнозованої безпекової ситуації в столиці. Правила можуть переглянути виключно за умови суттєвої стабілізації ситуації та рекомендацій від Державної служби України з надзвичайних ситуацій. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


perst proroka

11 вересня 2022, 21:54

чего можна ожидать от неумного человека.Вначале заражал киевлен амереканской заразой.Потом Европейка дала пынделя под зад поняв сущность етого тормоза по жизни .Теперь Кличко дальше показывает уровень отсуствия ума, творит то, на что не пойдет ни один здравомыслящий Человек.его тероборона Калечит Киевлян,его окружение состоящее из таких же Неумных как он сам тормозит город. Пора городу послать подальше неумных

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися