McDonald's спростував чутки про відкриття ресторанів у Києві 20 вересня

У компанії McDonald's спростували чутки про відкриття ресторанів в українській столиці 20 вересня

У компанії McDonald's спростували чутки про відкриття ресторанів в українській столиці 20 вересня. Про це стало відомо з коментаря керівника голови відділу компанії зі зв'язків із громадськістю Олеся Муджірі у коментарі виданню УНН.

За її словами, інформація про відкриття ресторанів Києва 20 вересня є неправдивою, вона наголосила, що наразі немає чіткої дати відкриття з причин безпеки та логістики.

Представник компанії наголосила, що заклади перебувають на стадії підготовки, а про відкриття McDonald's попередить офіційно, опублікував заяву заздалегідь.

Нагадаємо, що раніше у компанії McDonald's ухвалили політичне рішення відновити роботу частини ресторанів у Києві та регіонах України. Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

За словами глави МЗС України, спочатку McDonald's відновить роботу ресторанів у Києві, а потім відкриє свої заклади на заході країни. На підготовку до відкриття ресторанів компанії потрібен деякий час, тому дати поки що невідомі.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба наголосив, що рішення компанії McDonald's про поновлення роботи в Україні має дуже важливі для економіки наслідки. Українські чиновники доклали багато зусиль для цього.

"Ми вели довгі переговори і переконували McDonald's відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за ухвалене рішення. І окреме спасибі всім, хто приєднався до цієї адвокації в США та в Україні", - зазначив Кулеба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

12 вересня 2022, 10:45

Да пускай идет лесом за кораблем этот макдональдс....голову морочит,цену набивает себе...тоже блинн... ажиотаж раздули на ровном месте,пускай вообще не открывается

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися