На Київщині провалилася переправа через річку Ірпінь (Фото)

На території Київської області у Гостомелі провалилася тимчасова переправа через Ірпінь, яку зробили після відходу російських окупантів від української столиці

На території Київської області у Гостомелі провалилася тимчасова переправа через Ірпінь, яку зробили після відходу російських окупантів від української столиці. Про це стало відомо із повідомлень, які у соціальних мережах публікують місцевих жителів.

Відомо, що дерев'яна переправа не витримала постійних навантажень, міст був розрахований на легкові автомобілі, малі вантажівки та автобуси.

Вже в середині вересня дерев'яний міст став небезпечним для пересування. Як повідомлялося, 12 вересня мікроавтобус частково провалився через дерев'яне покриття переправи.

Нагадаємо, що у селищі Тарасівка на території Київської області перекрили рух транспортних засобів на залізничному переїзді – причиною стало проведення невідкладних ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Патрульної поліції.

Відомо, що 13 та 14 вересня з 08:00 до 18:00 відбувається тимчасове закриття залізничного переїзду в районі зупинної платформи "Тарасівка" - шляховики проводитимуть асфальтування проїзної частини.

Рух транспорту здійснюватиметься через залізничний переїзд на вулиці Михайла Грушевського у Боярці.

Читайте также