У Києві показали трейлер художнього фільму про різанину у Бучі (Відео)

В українській столиці презентували тизер-трейлер художнього фільму про масові вбивства цивільних російськими окупантами під час окупації Бучі на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну

В українській столиці презентували тизер-трейлер художнього фільму про масові вбивства цивільних російськими окупантами під час окупації Бучі на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну - фільм матиме назву "Буча".

Картина знята на основі реальних подій у Бучі, Ворзелі та Ірпені під час російської окупації у лютому-квітні 2022 року. У фільмі покажуть історію порятунку двохсот людей із окупованих територій. На великих екранах фільм покажуть за рік — прем'єра відбудеться у річницю трагедії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Бучанської громади виявили закатованого та вбитого російськими окупантами мирного жителя . Чоловікові зав'язали руки, одягли на голову чохол і стратили. Тіло знайшли на колишніх позиціях російських військових у Здвижівці. Поліція закликала допомогти впізнати особу жертви.

Нагадаємо, за час окупації на території Бучанської громади загинули понад чотири сотні мирних жителів , з них особи майже вісімдесяти померлих поки що невідомі. Під номерними табличками на цвинтарі у Бучі 76 могил.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися