У Києві на Оболоні загинули двоє чоловіків: подробиці від ДСНС (Фото)

В Оболонському районі української столиці з озера Йорданське дістали тіла двох чоловіків

В Оболонському районі української столиці з Йорданського озера дістали тіла двох чоловіків. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

Відомо, що правоохоронці повідомили рятувальників, водолази прибули на місце та виявили тіла потопельників на поверхні води за 20 метрів від берега водойми.

Загиблих доставили на берег, ними виявилися чоловік 1971 року народження та чоловік віком близько 45-50 років.

Нагадаємо, що нещодавно у Дарницькому районі Києва в озері потонула жінка. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у столиці.

Очевидці повідомили рятувальників, що в озері Жандарка на поверхні води знаходиться тіло людини сьогодні, 4 вересня, вранці. Ця невелика водойма розташована між трьома вулицями — Урлівською, Здолбунівською та Григоренком у Дарницькому районі столиці на житловому масиві Позняки.

На місце виклику прибули водолази аварійно-рятувального загону та отримали тіло жінки з водойми. Тіло утопленниці було на поверхні води за 70 метрів від берега.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясовують обставини трагічного випадку. Інші подробиці не повідомляють.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися