Нова Пошта кардинально знизила ціни на доставку посилок: деталі

Нова Пошта значно знизила ціни на доставку посилок з України до Польщі — йдеться про подешевшання у 2,5 рази

Нова Пошта значно знизила ціни на доставку посилок з України до Польщі — йдеться про подешевшання у 2,5 рази. Про це стало відомо із офіційної заяви компанії.

Нові тарифи — до 2 кг – 250 грн (замість 600 грн), до 10 кг – 325 грн (замість 900 грн), до 30 кг – 400 грн (замість 1500 грн). Надіслати особисті речі (одяг, взуття, книги, іграшки), телефони, документи. Заборонено відправляти нові речі, гроші, ноутбуки, ліки та вітаміни, алкоголь та тютюн, продукти харчування та інше, повний список можна переглянути тут.

Як оформити відправку за новими тарифами:

- Принести відкриту посилку до відділення;

— повідомити оператора спосіб відправлення "Посилання з дому" та країну одержувача (Польща);

— назвати свої ПІБ, номер телефону та електронну пошту, а також ПІБ та місцевий телефон одержувача;

— Вказати тип доставки (поштомат або адресну доставку) та повну адресу одержувача або номер пошти InPost (його можна знайти на сайті або в Google-картах);

- назвати оператору вміст посилки для митного оформлення;

- Сплатити відправку.

— Новий тариф діє за умови, що оцінна вартість посилки становить до 44 євро включно. Термін доставки – від 5 робочих днів. Відправлення вагою понад 25 кг або більше 41x38x64 см доставляються кур'єром.

Нагадаємо , що державний Приватбанк скасував пільгове користування картками для своїх клієнтів, яке було введено після початку повномасштабного вторгнення Росії. Фінансова установа скасувала кредитні канікули, яка була введена раніше — 31 серпня завершено пільгове користування карткою. З 1 вересня кредитною карткою повертаються стандартні умови — базова процентна ставка становитиме 3,5%, а обов'язковий мінімальний платіж — 5%.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися