Відновлення будинків у Києві: у КМДА назвали терміни закінчення ремонтів

У Київській міській державній адміністрації назвали терміни закінчення відновлення будинків, які постраждали від обстрілу російських окупантів

У Київській міській державній адміністрації назвали терміни закінчення побудови будинків, які постраждали від обстрілів російських окупантів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував заступник голови КМДА В'ячеслав Непоп у соціальних мережах.

За його словами, на пошкоджених будинках на вулицях Чорнобильській та проспекті Лобановського. На першому об'єкті роботи планують завершити за два місяці, а на другому – навесні 2023 року.

Нагадаємо, що у столиці пошкоджено понад 640 інфраструктурних об'єктів та житлових будинків.

На відновлювальні роботи на 360 об'єктах столиця виділила із резервного фонду міського бюджету майже 600 мільйонів гривень, ще 200 мільйонів виділив уряд.

"У червні ми розпочали відновлення 11 житлових будинків, які отримали найбільші руйнування внаслідок ракетних обстрілів російськими варварами. Нещодавно перевіряли, як тривають роботи по вулиці Чорнобильській. Сьогодні – тут, на Богатирській. Також місто приступило до відновлювальних робіт у будинках на вулицях Крушельницькій, , Ірпінській, на проспектах Свободи та Лобановського", – заявляв Віталій Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися