Погода у Києві різко погіршиться: який прогноз дали синоптики

Коли прогнозують погіршення погоди

На Київ насуваються грозові дощі та погода у столиці різко зміниться. Про це повідомили в Українському гідрометеорологічному центрі, передають "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, цими вихідними у Києві дощитиме. Температура повітря вночі, 17 та 18 вересня, становить 10-12 градусів. У суботу вдень повітря прогріється до 18 градусів, але прогнозують грозу. Злива посилиться у Києві у неділю, 18 вересня. Навіть вдень у неділю буде досить прохолодно — до 15 градусів тепла та сильний штормовий вітер.

"У Києві в суботу дощ, якщо і буде, невеликий, місцями, протягом дня до +18 градусів. А ось у неділю погода ускладниться — дощ, сильний штормовий вітер та похолодання до +13+15 градусів. Ну, й відповідно, значні стрибки атмосферного тиску, стрімке падіння, бо ж очікується візит циклону", — спрогнозувала синоптик Наталка Діденко.

З наступного тижня у Києві буде значно відчутно різке похолодання. 

Нагадаємо, що за літо у Києві встановлено вісім температурних рекордів — що розповіли про примхи погоди у столиці метеорологи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що, за попередніми прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.

Джерело: https://meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися