Навчальний рік у Києві. У КМДА розповіли, скільки дітей повернулося до шкіл

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський розповів про те, скільки дітей в українській столиці повернулося до навчання у школах

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський розповів, скільки дітей в українській столиці повернулися до навчання в школах. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав в ефірі каналу "Ісландія".

За його словами, 180 000 учнів вже повернулися до Києва, у березні лише 25% дітей були готові навчатися в режимі онлайн, а сьогодні 90% розпочали навчання онлайн чи офлайн. Лише 10% дітей поїхали за кордон і здобувають там освіту.

Він зазначив, що із 421-ї комунальної школи Києва 70% мають укриття.

Нагадаємо, що у різних школах української столиці працюватимуть і чергуватимуть співробітники комунальної муніципальної охорони — у кожному закладі з 1 жовтня працюватиме як мінімум один охоронець. Про це стало відомо із коментаря, який дав заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський.

За його словами, кожна школа має тривожну кнопку, укладено договори з охоронними структурами, але в умовах воєнного стану у школі має бути фізична особа – охоронець.

Є відповідне рішення Ради оборони міста Києва та доручення київського міського голови Віталія Кличка. Нині районами вирішуються формальні питання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися