Зарплати у Києві: хто у столиці отримує найбільше (Статистика)

Стало відомо, хто в українській столиці заробляє найбільше — опубліковано статистику найвищих зарплат вакансій серед роботодавців Києва

Стало відомо, хто в українській столиці заробляє найбільше — опубліковано статистику найвищих зарплат вакансій серед роботодавців Києва. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київського міського центру зайнятості.

Найвищі зарплати, за даними центру, пропонують інженеру з програмного забезпечення комп'ютерів та фахівцю з розробки комп'ютерних програм — 110 тис. грн.

Інженеру-програмісту та спеціалісту з розробки та тестування програмного забезпечення обіцяють платити по 62,5 тис. грн.

Серед фахівців, яким пропонують платити від 30 тисяч гривень – інженер з комп'ютерних систем – по 35 тис. грн., начальник служби – 32,5 тис. грн., начальник централізованої бухгалтерії – 31 тис. грн., начальник цеху – 30 тис. грн.

У діапазоні від 21 до 25 тисяч гривень зарплати у макетника макетно-модельного проектування та рихтувальника кузовів – по 25 тис. грн, майстри виробничої ділянки – 23,5 тис. грн, колориста – 23 тис. грн, авторемонтника – 21,5 тис. грн. грн. грн.

Керівник структурного підрозділу закладу охорони здоров'я, головний інженер проекту, менеджер оптової торгівлі, інженер-проектувальник у цивільному будівництві, лікарі різних спеціальностей, оцінювач, монтажник систем утеплення будівель та зуборізальний заробіток на рівні 20 тисяч гривень.


Читайте также