У Київській області буде чути гучні вибухи: подробиці

На території Білоцерківського району Київської області 23 вересня лунатимуть гучні вибухи — влада попередила місцевих жителів

На території Білоцерківського району Київської області 23 вересня лунатимуть гучні вибухи — влада попередила місцевих мешканців. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що 23 вересня протягом дня у Рокитнянському спеціальному кар'єрі проводитимуться технологічні роботи, які можуть супроводжуватись звуками вибухів.

Влада попросила місцевих жителів зберігати спокій та брати інформацію лише з офіційних джерел.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українській столиці співробітники поліції можуть вилучати транспортні засоби, які не мають глушників шуму після переобладнання. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України.

Аналітики спростували повідомлення про те, що за використання автомобілів без глушника можна позбутися лише штрафу.

У ЦПД нагадали мешканцям столиці, що Київська міська рада заборонила рух по місту автомобілям, у конструкції яких відсутній глушник до скасування режиму воєнного стану в Україні.

Зазначається, що якщо таке обладнання буде відсутнє, то поліція має право вилучити автомобіль та відправити його на штрафмайданчик.

Джерело: https://t.me/kyivoda/5986


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися