Опалювальний сезон у Києві. Якою буде температура в школах узимку

У Київській міській державній адміністрації розповіли про те, якою буде температура у класах шкіл української столиці під час опалювального сезону

У Київській міській державній адміністрації розповіли про те, якою буде температура у класах шкіл української столиці під час опалювального сезону. Про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський, цитує його видання "Вечірній Київ".

За його словами, найкращі райони з підготовки до опалювального сезону – це Оболонський, Солом'янський, Дніпровський, Святошинський, Голосіївський та Шевченківський райони. Також майже на 100% готові Дарницький, Подільський та Печерський райони. Аутсайдером є Деснянський район, готовий на 93%.

Він зазначив, що температура в класах шкіл становитиме в середньому 17-20 градусів вище за нуль, а в спортивних залах — 15-17 градусів.

Нагадаємо, що російські окупанти можуть вдарити по критичній інфраструктурі в українській столиці та інших містах напередодні майбутнього опалювального сезону. Про це стало відомо із заяви, яку зробив прем'єр-міністр Денис Шмигаль після засідання уряду.

За його словами, майбутній опалювальний сезон без перебільшення буде найскладнішим в історії незалежної України, а найголовнішим ризиком є терористичні акти Росії проти критичної інфраструктури українських міст. Він сказав, що уряд виділив 1 млрд 409 млн грн на закупівлю стратегічного запасу матеріальних резервів, який дозволить оперативно реагувати на виклики та проблеми з постачанням тепла та води. Прем'єр сказав, що йдеться про обладнання з простим та швидким розгортанням та обслуговуванням.

Глава уряду також заявив, що Кабінет Міністрів продовжує ремонти критичної інфраструктури та іншу підготовку до опалювального сезону, готовність на сьогоднішній день становить 75%.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися