"Укрзалізниця" запустила додатковий поїзд Київ—Запоріжжя (Розклад)

Державна компанія "Укрзалізниця" запустила курсування додаткового поїзда сполученням Київ-Запоріжжя

Державна компанія "Укрзалізниця" запустила курсування додаткового поїзда сполученням Київ-Запоріжжя - щоденний маршрут ходитиме через Кривий Ріг. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ.

Відомо, що перший почне курсувати з 28 вересня. Зазначається, що зворотний рейс буде зручний для жителів Марганця та Нікополя, які регулярно зазнають обстрілів російських окупантів. Триває активна евакуація з цих населених пунктів, а посадка в поїзд здійснюватиметься вдень.

Квитки можна забронювати та купити на офіційних порталах УЗ.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запустила курсування модернізованого приміського поїзда на території Київської області сполученням Київ - Фастів - Миронівка. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба УЗ.

Між Києвом, Білою Церквою та Миронівкою почав курсувати електропоїзд, відремонтований на власних потужностях. На фастівському напрямку курсує 25 пар приміських електропоїздів. Заповненість цих поїздів – понад 80%, середній вік вагонів – понад 30 років.

Поїзд призначений для зручного перевезення пасажирів з дітьми, людей з інвалідністю, велосипедистів, має пандуси, комфортні оновлені сидіння, туалети з пеленальним столиком, модернізовані системи освітлення та оповіщення, інформаційні табло.

Також поїздом є QR-коди для зворотного зв'язку за якістю перевезень, доступна оплата квитків у смартфоні через чат-бот Укрзалізниці. Пересадки з київської кільцевої електрички можливі на станціях Київ-Пасажирський, Караваєві Дачі та Київ-Волинський.

Читайте также