У Києві кардинально змінять роботу станції метро "Дружби народів": деталі

В українській столиці змінять режим роботи станції київського метрополітену "Дружби народів" - причиною стануть позачергові ремонтні роботи на ескалаторі

В українській столиці змінять режим роботи станції київського метрополітену "Дружби народів" - причиною стануть позачергові ремонтні роботи на ескалаторі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що роботи на ескалаторі триватимуть із 28 вересня до 30 травня 2023 року. Планові роботи з капітального ремонту ескалаторів проводять у 10-11 років після пробігу 150 000 кілометрів.

Нагадаємо, що нещодавно в українській столиці змінили режим роботи київського метрополітену, йдеться про скорочення інтервалу руху поїздів підземки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що інтервал руху поїздів метрополітену в години-пік становитиме 3-4 хвилини.

У міжпиковий годинник інтервал складе 6 хвилин. Також зазначається, що під час повітряної тривоги рух на наземних ділянках зупинятиметься.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися