Жителів Київської області закликали не пити воду з-під крану: подробиці

У населеному пункті Березань на території Київської області місцевих мешканців закликали не пити воду з-під кранів

У населеному пункті Березань на території Київської області місцевих жителів закликали не пити воду з-під кранів – причиною стало проведення робіт із профілактичного хлорування водопровідних комунікацій. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на сайті Березанської міської ради.

Відомо, що роботи планують проводити 29 вересня — місцевий водоканал закликав місцевих жителів запастися питною водою та обмежити споживання хлорованої води для приготування їжі та пиття.

Нагадаємо, що нещодавно в українській столиці відновили роботу в штатному режимі пункти прийомів громадян від комунального підприємства "Київводоканал" та центру комунального сервісу - робота розпочалася за попереднім записом. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Записатися на прийом до сервісного центру можна самостійно на сайті ЦКС або за телефоном (044) 247-40-40.

Для мешканців мікрорайону Пуща-Водиця з 16 серпня відновлено роботу сервісного центру за адресою: вул. Федора Максименка, 16. Обслуговування споживачів здійснюється у порядку живої черги. Про можливість записатися в електронну чергу буде повідомлено окремо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися