У Києві на Подолі кардинально вирішують проблему шуму від трамваїв — Київпастранс

У Подільському районі української столиці проводять роботи з перекладу стрілочних трамвайних переказів на вулиці Спаська, щоб вирішити проблему шуму від рухомого складу

У Подільському районі української столиці проводять роботи з перекладу стрілочних трамвайних переказів на вулиці Спаська, щоб вирішити проблему шуму від рухомого складу. Про це стало відомо із коментаря, який дав виконувач обов'язків головного інженера КП "Київпастранс" Олександр Савицький виданню Вечірній Київ.

За його словами, комунальники проводять роботи з часткового перебудови стрілочних переказів з боку вулиці Межигірської. Він зазначив, що жителі навколишніх будинків постійно скаржилися на постійний дискомфорт через підвищений шум, а вібрація, яка виникала під час руху трамваїв, пошкоджувала будинки.

Через це було ухвалено рішення перенесли стрілецьке переведення на вулицю Спаську, роботи планують завершити до кінця жовтня.

Нагадаємо, що в Подільському районі української столиці унеможливили стихійне паркування автомобілів біля трамвайної зупинки — йдеться про зупинку біля станції київського метрополітену "Контрактова площа". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував активіст Олег Васильєв.

На зупинці встановили делініатори, які захищають місце прибуття трамваю. Раніше водії залишали автомобілі на дорозі, чим не давали габаритів для проїзду трамвая, через що виникали затримки руху громадського транспорту.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися