У Києві на Троєщині під час пожежі загинули чоловік та жінка (Фото)

У Деснянському районі української столиці на житловому масиві Троєщина сталася пожежа, внаслідок якої загинули чоловік та жінка

У Деснянському районі української столиці на житловому масиві Троєщина сталася пожежа, внаслідок якої загинули чоловік та жінка. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що трагедія сталася на четвертому поверсі 12-поверхового будинку на вулиці Кіото, 5. Під час встановлення пожежних сходів рятувальники виявили тіло жінки, яка вистрибнула з вікна до приїзду ДСНС.

Пожежу було локалізовано та ліквідовано — у квартирі виявили тіло чоловіка. Займання значно пошкодило житлоплощу.

Нагадаємо, що нещодавно в Оболонському районі української столиці на озері Редькіно загинув чоловік похилого віку — трагедія сталася під час відпочинку на воді, його тіло дістали рятувальники. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що рятувальники зранку отримали повідомлення про потопельника на воді. На відстані 15 м від берега на поверхні води загиблого доставили на берег.

Чоловік 1962 року народження було передано слідчо-оперативної групи для встановлення причин та обставин загибелі.

Читайте также