У Києві на Троєщині під час пожежі загинули чоловік та жінка (Фото)

У Деснянському районі української столиці на житловому масиві Троєщина сталася пожежа, внаслідок якої загинули чоловік та жінка

У Деснянському районі української столиці на житловому масиві Троєщина сталася пожежа, внаслідок якої загинули чоловік та жінка. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що трагедія сталася на четвертому поверсі 12-поверхового будинку на вулиці Кіото, 5. Під час встановлення пожежних сходів рятувальники виявили тіло жінки, яка вистрибнула з вікна до приїзду ДСНС.

Пожежу було локалізовано та ліквідовано — у квартирі виявили тіло чоловіка. Займання значно пошкодило житлоплощу.

Нагадаємо, що нещодавно в Оболонському районі української столиці на озері Редькіно загинув чоловік похилого віку — трагедія сталася під час відпочинку на воді, його тіло дістали рятувальники. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що рятувальники зранку отримали повідомлення про потопельника на воді. На відстані 15 м від берега на поверхні води загиблого доставили на берег.

Чоловік 1962 року народження було передано слідчо-оперативної групи для встановлення причин та обставин загибелі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тома

26 листопада 2022, 06:54

Всі юридичні університети і Харкова і Києва,всі Вінниці, Одеси Запоріжжя всі юридичні факультети всі юристи вороги нам і ніколи не паризнаються ні в чому що вони все брешуть і плутають, і калякають і роздаютьнас задарма бо ВАС ТЯГНУТЬ ЗА ЯЗИК ЩОБ У ВАС ВСЕ ВАШЕ ЗАБРАТИ. Юрист - ворог, витягує ваше майно , житло, приватне особисте, кошти, капітал і бреше, висуджує вас з життя. БО НА УКРАЇНІ ЮРИСТИ - ВОРОГИ УКРАЇНІ І НАМ ВСІМ ТА ПОВИННІ ВИЛІКУВАТИСЯ НАСКРІЗЬ ЩОБ ВСІ ЗНАЛИ ЮРИСТА І ПХАЛИ НОСА В УСІ ЙОГО МІСЦЯ І ВСЕ МОЗГИ, ДУШУ, ТІЛО ЮРИСТА , АДВОКАТА, СУДДІ ВИТРЯСАЛИ,ВСЕ ЗДОРОВ"Я, ВСЕ СЕРЦЕ, ВСЕ МАТЕРІАЛЬНЕ, ЖИТТЯ ЮРИСТА ТРЯСІТЬ ЯК ПРОКЛЯТЕ ЗАВЖДИ. ВОНО ЗАВЖДИ НАБРЕШЕ, НАВЕРЕДУЄ НАМ ВІЙНУ.

Тома

26 листопада 2022, 05:58

Іноземці, язикатого юридичного походження італійці, іспаці шевченкові португальці) нічого не смислять в своїй брехні і скаргах і ніякої нема причини їм брехати-скаржитися і у наших дорогих людей працюючих забирати час і кошти,здравіє.Тому,всім юристам до лікаря, в лікарні, ніхто не буде за їх брехню та каляки маляки розплочуватися. Медики - вороги, всі лікарі медсестри вороги і ніколи до дитини не підходьте і болячки свої не сійте. Місце медиків брудні місця прибирати, смітники, звалища, помиї, туалети, під"їзди своїх будинків, щоб всі тюрми, клітки площадки лісниць були чисті блистіли та нічого не зламане, все ціле і працювало. МЕДИЦИНА -НАУКА ЧИСТОТИ І ПРИБИРАННЯ, ВСІ МЕДСЕСТРИ - ЗОЛУШКИ І ВДОМА В СВОЇХ ЖИТЛАХ ЗАВЖДИ У НИХ ЧИСТО, ТЕРИТОРІЯ ГАРНА ПРИБРАТА,ВСЕ БЛИСТИИЬ. МЕДИЦИНА, убирайся.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися