У Києві очікується дощ та хмарна погода: прогноз від синоптика

В українській столиці 29 вересня очікуються опади у вигляді дощу, а також хмарність – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні

В українській столиці 29 вересня очікуються опади у вигляді дощу, а також хмарність – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала відома український синоптик Наталія Діденко у соціальних мережах.

Відомо, що дощ у Києві можливий у вечірній час доби, температура повітря зросте до 18 градусів вище за нуль. Вона зазначила, що можливі тумани та серпанки.

Нагадаємо, що нещодавно у Святошинському районі української столиці внаслідок сильного дощу сталося затоплення станції київського метрополітену "Академмістечко". Про це стало відомо з повідомлень, які активно публікували місцеві паблики та групи у соціальних мережах.

Відомо, що негода затопила станцію метро, на кадрах із соціальних мереж можна помітити, що води у підземному переході налило чимало.

Також у Подільському районі на вулиці Набережно-Хрещатицькій упав асфальт — внаслідок аварії автомобіль пішов під землю. На набережній машина провалилася під землю, рух транспорту був утруднений, на місці інциденту працювали правоохоронці.

Водіїв закликали бути обережними на ділянці дороги, яка веде на Поділ, оскільки вона перекопана через проведення ремонтних робіт.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися