У Києві з'являться нові зупинки громадського транспорту: що планується

В українській столиці планують встановити нові зупинки громадського транспорту, захищені спеціальними конструкціями на випадок обстрілів російських окупантів

В українській столиці планують встановити нові зупинки громадського транспорту, захищені спеціальними конструкціями на випадок обстрілів російських окупантів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської ради.

Відомо, що профільна транспортна комісія Київради підтримала рішення, згідно з яким у межах зупинок громадського транспорту планують встановити конструкції цивільного захисту.

Наголошується, що метою нововведення є створення укриттів для пасажирів під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, що депутати Київської міської ради можуть скасувати зупинку громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги - відповідного проекту рішення було зареєстровано на офіційному сайті Київради.

У проекті рішення сказано про те, що метою ухвалення такого рішення є забезпечення перевезення пасажирів транспортом у межах Києва під час повітряної тривоги, крім випадків, коли це загрожує курсуванню транспорту та життя пасажирів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сєрова..

30 вересня 2022, 10:33

Можливо треба хоча б забезпечити усі зупинки на Окружній навісами і лавками, а саме зупинка Леся Курбаса у напрямку Академмістечка. Тут вже декілька років нічого немає. Зверталась декілька разів з цього приводу до всіх, хто має вирішити це питання.

Горожанин

29 вересня 2022, 17:18

Ещё один способ распила бюджета. Только поменяли остановки на стеклянные и то не везде. Теперь опять менять. все как в Москве, не успели плитку положить, сразу кладут новую))

Валентин

29 вересня 2022, 15:28

Не в случае обстрела российских оккупантов, а в случае обстрела российскими окупантами.

Володимир

29 вересня 2022, 13:05

Непогано було б придумати ще й захист таких споруд від вандалів, які шкодять не гірше, ніж російські окупанти.

Сергей

29 вересня 2022, 11:13

Чиновники, хватит красть! Придут с войны ветераны и возьмутся за ваши дома нажитые честным трудом. Установите остановку на по. Победы и возле домов 1-3 проспект Победы.

Владимир

29 вересня 2022, 10:25

Я думаю что это выкинутые деньги. Очень реально что с них сделают бесплатные туалеты

Любов

29 вересня 2022, 10:14

Нові зупинки - це прекрасно, але поверніть ті зупинки, що демонтовані і пасажири вимушені чекати громадський транспорт у літку в спеку без затишку, зараз під дощем. Я втретє звертаю увагу на зупинку громадського транспорту "Площа Перемоги" на боці торговельного комплексу Україна. Ні одного павільону для очікування транспорту. Це халатне відпошення до виконання своїх обов"язків і зобов"язань з боку працівників та керівництва Київпастрансу. Неодноразові звернення ніяких результатів не дають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися