У Києві на Позняках висадили нову алею лип: подробиці (Фото)

У Дарницькому районі української столиці на житловому масиві Позняки висадили нову алею лип на вулиці Драгоманова

У Дарницькому районі української столиці на житловому масиві Позняки висадили нову алею лип на вулиці Драгоманова. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого виданням Вечірній Київ.

Відомо, що на вулиці з 2020 року триває процес озеленення — зараз комунальники висадили ще 20 європейських лип.

У Київзеленбуді пояснили, що озеленення столиці відбувається постійно за всіх труднощів та погроз. Озеленювачі вирішили не пропускати цьогорічний осінній сезон висадки дерев і за допомогою меценатів продовжили формувати липову алею на Драгоманова.

Нагадаємо, що нещодавно у Солом'янському районі Києва у парку "Орлятко" висадили алею з кленів. Про це повідомив генеральний директор комунального об'єднання "Київзеленбуд" Олексій Король.

У столиці триває озеленення. У парках та скверах Києва продовжують висаджувати дерева, зазначив керівник КО "Київзеленбуд". У парку "Орлятко" у Солом'янському районі напередодні висадили п'ятнадцять великомірних польових кленів.

"Війна не може перешкодити озеленення міста, адже дерева – це наше чисте та комфортне майбутнє, яке ми повинні творити самі. Уже не один рік ми висаджуємо саме великомірні дерева, які легко приживаються в міських умовах", - прокоментував Король.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися