Арестович прокоментував загрозу нового нападу на Київ із Білорусі

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував можливу загрозу нового наступу на українську столицю з Білорусі

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував можливу загрозу нового наступу на українську столицю з Білорусі. Про це стало відомо з його інтерв'ю блогеру Марку Фейгіну.

За його словами, російські війська не питатимуть диктатора Олександра Лукашенка про те, чи можуть вони знову заходити до України. Він зазначив, що "чекати на чергову Бучу" ніхто не буде, а українці "не сентиментальнішатимуть".

Нагадаємо, що з секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов заявив, що Білорусь отримає відповідь у разі нового вторгнення в Україну з її території. Про це стало відомо з його інтерв'ю, яке він дав виданню "Сьогодні".

За його словами, Україна розуміє, що російський диктатор Володимир Путін постійно тисне на Олександра Лукашенка, щоб той розпочав агресію з боку Білорусі.

Він зазначив, що вторгнення Білорусі малоймовірне, проте за такого сценарію вона отримає таку відповідь, на яку ніхто не розраховував.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися