У Києві встановили 125 відеокамер із функцією розпізнавання облич і номерів авто

Наразі така система працює на станціях метро, в центральній частині міста, в районі стадіону «Олімпійський» та на Центральному й Південному залізничних вокзалах

У Солом’янському районі Києва встановили 125 камер відеоспостереження із сучасним функціоналом. Наступного року їх кількість планується суттєво збільшити. Про це повідомили у пресслужбі РДА.

У районні державній адміністрації розповіли, що розширення мережі камер відеоспостереження допоможе правоохоронцям швидко реагувати на злочини. Можна буде контролювати трафік на дорозі, а також створювати нагляд в закладах освіти, культури і соціального призначення.

Зазначається, що наступного року планується збільшення відеокамер в районі на 100 одиниць. Пристрій має широкий функціонал, зокрема, є можливість розпізнавання облич та номерів авто. Наразі така система працює на станціях метро, в центральній частині міста, в районі стадіону "Олімпійський" та на Центральному й Південному залізничних вокзалах.

"Також продовжуємо роботу у навчальних закладах, облаштовуючи систему відеонагляду в місцях загального користування – це коридори, їдальні та по периметру території", – зазначив директор комунального підприємства.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві підліток влаштував погоню з 15 екіпажами поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися