У Київській області очікується низька видимість: попередження ДСНС

На території Київської області та української столиці 30 вересня очікується низька видимість через густий туман.

На території Київської області та української столиці 30 вересня очікується низька видимість через густий туман. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що вранці 30 вересня у Києві та області прогнозують густий туман – видимість становитиме не більше 200-500 метрів.

Зазначається, що оголошено перший рівень небезпеки жовтий.

Нагадаємо, що нещодавно у Святошинському районі української столиці внаслідок сильного дощу сталося затоплення станції київського метрополітену "Академмістечко". Про це стало відомо з повідомлень, які активно публікували місцеві паблики та групи у соціальних мережах.

Відомо, що негода затопила станцію метро, на кадрах із соціальних мереж можна помітити, що води у підземному переході налило чимало.

Також у Подільському районі на вулиці Набережно-Хрещатицькій упав асфальт — внаслідок аварії автомобіль пішов під землю. На набережній машина провалилася під землю, рух транспорту був утруднений, на місці інциденту працювали правоохоронці.

Водіїв закликали бути обережними на ділянці дороги, яка веде на Поділ, оскільки вона перекопана через проведення ремонтних робіт.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися