Синоптики розповіли, яким буде жовтень у Києві: прогноз погоди

Синоптики розповіли, якою буде погода в українській столиці упродовж жовтня

Синоптики розповіли, якою буде погода в українській столиці упродовж жовтня – прогнозується справжня осінь. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого на порталі wisemeteo.

Відомо, що на початку місяця у столиці буде тепла та сонячна погода, опадів не очікується. У першій половині місяця температура повітря коливатиметься від 12 до 19 градусів вище за нуль вдень. Заморозків не прогнозується.

У другій половині місяця температура повітря знизиться — 31 жовтня очікується температура в 9 градусів нуля. Опади будуть 17-18 жовтня.

Нагадаємо, що з іноптики Українського гідрометцентру розповіли про те, якою може бути зима в українській столиці та інших містах.

Відомо, що інформація про нібито сувору зиму не відповідає дійсності і не має під собою наукового обґрунтування та методичних розрахунків. Зазначається, що ймовірність тривалих холодів у зимовий період є мінімальною.

Також можливі короткочасні похолодання тривалістю 1-5 діб. Перенесення опалювального сезону на пізні терміни та його раннє закінчення підтверджено розрахунками метеорологів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися