Арестович заявив про можливість повторного наступу на Київ: деталі

Радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович заявив про можливість повторного наступу російських окупантів на українську столицю з території Білорусі

Радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович заявив про можливість повторного наступу російських окупантів на українську столицю з території Білорусі. Про це він заявив під час ефіру з блогером Марком Фейгіним.

За його словами, до Білорусі перекидають мобілізованих росіян, а тому наступ на столицю імовірний.

"Можливо, що під Гомелем вони знову зберуться, спробують там щось зобразити на Чернігів та Київ", - сказав він.

Арестович зазначив, що російський диктатор Володимир Путін хоче повторити наступ на Київ, сподіваючись натиснути на кількість, проте висловив упевненість, що подібна спроба закінчиться провалом для противника.

Нагадаємо, що з секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов заявив, що Білорусь отримає відповідь у разі нового вторгнення в Україну з її території. Про це стало відомо з його інтерв'ю, яке він дав виданню "Сьогодні".

За його словами, Україна розуміє, що російський диктатор Володимир Путін постійно тисне на Олександра Лукашенка, щоб той розпочав агресію з боку Білорусі.

Він зазначив, що вторгнення Білорусі малоймовірне, проте за такого сценарію вона отримає таку відповідь, на яку ніхто не розраховував.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися