У Києві очікується суттєве погіршення погоди: прогноз

В українській столиці 3 жовтня очікується суттєве похолодання, опади у вигляді дощу та сильні пориви вітру – синоптики дали прогноз на сьогоднішній день

В українській столиці 3 жовтня очікується суттєве похолодання, опади у вигляді дощу та сильні пориви вітру – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Українського гідрометцентру.

3 жовтня у Києві очікується дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Можливі пориви вітру 15-20 м/с. У день повітря прогріється до 10-12 градусів.

Нагадаємо, що з іноптики Українського гідрометцентру розповіли про те, якою може бути зима в українській столиці та інших містах.

Відомо, що інформація про нібито сувору зиму не відповідає дійсності і не має під собою наукового обґрунтування та методичних розрахунків. Зазначається, що ймовірність тривалих холодів у зимовий період є мінімальною.

Також можливі короткочасні похолодання тривалістю 1-5 діб. Перенесення опалювального сезону на пізні терміни та його раннє закінчення підтверджено розрахунками метеорологів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися