Кличко: Режим Путіна копає собі могилу — вона все глибша, залишилося недовго

Міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що режим російського диктатора Володимира Путіна продовжує копати собі могилу, яка стає дедалі глибшою

Міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що режим російського диктатора Володимира Путіна продовжує копати собі могилу, яка стає дедалі глибшою. Про це він написав у соціальних мережах, коментуючи спроби РФ анексувати тимчасово окуповані території.

"Очікуваний конституційний суд Росії визнав "законність договорів" бандитів та вбивць про спробу Росії відібрати частину територій України.

Саме спробу. Бо всі ті папірці, підписані особами не при своєму розумі, не варті нічого. І цивілізований світ про це вже заявив і не визнає жодного "приєднання" окремих територій України до Росії.

Бо це лише російські варвари так нехтують міжнародним правом, суверенітетом та незалежністю інших держав. І таке їм з рук не зійде. Це вже доводять і наші ЗСУ, і позиція демократичних країн стосовно всіх дій агресора. Могила путінського режиму стає дедалі глибшою. Копати її залишилося недовго", - написав він.

Нагадаємо, що Путін все ще планує захопити українську столицю – це пріоритет для Кремля. Про це стало відомо із коментаря, який дав командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України Сергій Наєв в ефірі національного телемарафону. За його словами, шанси на повторну атаку окупантів на Київ зберігаються, оскільки Путін не відмовиться від планів із захоплення столиці та України, оскільки це пріоритет у його планах.

Водночас генерал зазначив, що доки загрози наступу противника на столицю немає, накопичення сил не спостерігається.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися