У Києві до кінця жовтня перекрили рух біля метро "Печерська" (Карта)

У Печерському районі української столиці до кінця жовтня перекрили рух транспорту на вулиці генерала Алмазова біля станції київського метрополітену "Печерська"

У Печерському районі української столиці до кінця жовтня перекрили рух транспорту на вулиці генерала Алмазова біля станції київського метрополітену "Печерська". Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що рух на вулиці буде обмежений з 6 по 30 жовтня — шляховики проводитимуть роботи з ремонту покриття. Йдеться про ділянку від вулиці Старонаводницька до бульвару Леді Українки.

JKNai-xwah6h7uApD2rqZ7XGG.jpeg

Нагадаємо, що у Святошинському районі української столиці перекрили проїзд транспорту в районі Академмістечка – йдеться про обмеження руху на вулиці Ірпінській. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що з 14 вересня розпочалися роботи з оновлення дорожнього покриття та тротуарів на ділянці вулиці Ірпінської між будинками під номерами 5 та 76.

Рух на вулиці буде обмежений – роботи планують закінчити до 31 жовтня, а на пішохідних доріжках – до 7 листопада.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ирина

6 жовтня 2022, 08:43

Перекрыли и всё? Это всё, что вы можете сказать? А как объехать? Трафик там - зашибись! И еще: раньше не могли оповестить? Сегодня уже 6-е! Лишь бы отписаться, а эффективности - ноль!

Киев 12457

6 жовтня 2022, 08:43

Твари, сами на западе клянчат денег и вооружения и тут же миллиарды спускают на дороги

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися