У Києві відновили важливі маршрути транспорту

Подробиці повідомили в мерії столиці

У столиці відновили роботу тролейбусів на пошкодженому внаслідок обстрілів маршруті та ще декілька маршрутів невдовзі відновлять роботу. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, вже відновив роботу тролейбусний маршрут №35. Громадський транспорт знову курсує від проспекту Свободи до вулиці Кадетський Гай. За словами першого заступника мера Києва Миколи Поворозника, на частині цього маршруту тимчасово курсував тролейбус №19-Д. З відновленням руху тролейбусу №35 маршрут № 19-Д закрили.

Тролейбуси №35 рухаються від проспекту Георгія Гонгадзе через проспект Свободи, проспектами Василя Порика та Правди, вулицями Івана Виговського, Стеценка, Академіка Щусєва, Юрія Іллєнка, Січових Стрільців, В’ячеслава Чорновола, далі — через проспект Повітрофлотський та Севастопольську площу, потім вулицями Смілянська, Святослава Хороброго, Федора Ернста та Івана Пулюя до кінцевої зупинки на вулиці Кадетський Гай.

Окрім того, з понеділка, 10 жовтня, у Києві за постійними схемами відновлять рух ще кілька маршрутів тролейбусів. Це стане можливим після завершення ремонту на проїжджій частині Подільського узвозу.

Рух тролейбусів відновлять за наступними маршрутами:

·        №6 – "Мінський масив – Майдан Незалежності";

·        №18 – "Майдан Незалежності – вулиця Сошенка";

·        №28 – "Станція метро "Лук’янівська" – проспект Свободи";

·        №33 – "Мінський масив – залізничний вокзал "Південний".

В мерії столиці також поінформували, що із 8 жовтня запустили тимчасовий маршрут автобусу №38 від вулиці Метрологічна до станції метро "Деміївська". Для запуску цього маршруту на постійній основі досліджують попит серед пасажирів. 

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися