На Київщині відключать світло: де та коли (АДРЕСИ)

Де та коли заплановане відключення від електропостачання

В Обухівському районі Київської області тимчасово відключать електропостачання через ремонтні роботи в низці населених пунктах. Про це поінформували в ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі", передають "Коментарі".

Планові відключення електроенергії проводять для підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах. Відключення електроенергії заплановане у понеділок, 10 жовтня, а також на вівторок, 11 жовтня. Через ремонтні роботи світла не буде в Обухові та ще кількох населених пунктах.

У понеділок, 10 жовтня, з 09:00 по 19:00 не буде світла в Обухові у Королевському житловому масиві, Дзюбівці та на вулиці Гоголя. Окрім того, у цей день з 8:30 до 19:00 відключатимуть від електропостачання в Обухові наступні адреси: Київська, Зінченка, Жеваги, Польок, Лугова, Каштанова, Чумацький шлях, Промислова, житловий масив Лукавиця, Волошкова, Миру та Пушкіна.

У понеділок, 10 жовтня, з 8:30 до 19:00 не буде світла також за наступними адресами:

·        Польок (Революції), Мала Вільшанка (Садова), Копачів (Дачний), Ленди (Сонячна), Перше Травня (П. Гудима), Степок (Корольова), Перегонівка (Гержана), Германівка (30 років Перемоги);

·        Нещерів: Трьохджерельна, Садова, Чехова, Лугова, Молодіжна, Лісова, Гагаріна, Васильківська, СТ “Роднічок”, Зелена, Горіхова, Горького, Преображенська, Косіора, СТ "Стугна", Івушка.

У вівторок, 11 жовтня, в Обухові відключать світло на вулицях Київська, Лермонтова, Каштанова, Миру, Піщана, Промислова, Гоголя, а також у мікрорайоні Сосновий, провулках Привітний, Київський, Підгірний та Пасічний. У цей день буде тимчасово відсутнє електропостачання в населених пунктах Красна Слобідка (Шевченка), Красне Перше (Юності) та Мала Вільшанка (Садова).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися