Генерал Наєв розповів, коли Росія може влаштувати новий наступ на Київ

Командувач об'єднаних сил Збройних Сил України генерал Сергій Наєв розповів, коли російські окупанти можуть влаштувати новий наступ на українську столицю

Командувач об'єднаних сил Збройних Сил України генерал Сергій Наєв розповів, коли російські окупанти можуть влаштувати новий наступ на українську столицю. Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону.

За його словами, для формування сил для нового наступу на Київ противнику потрібен час, проте повторна атака можлива. Наєв заявив, що для формування відповідного угруповання необхідно 2-3 місяці.

Він зазначив, що якщо будуть зміни обстановки в окупантів, українська армія відреагує і на зміну свого складу сил.

Нагадаємо, що раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що існує загроза повторної атаки російських окупантів на українську столицю 2023 року. Про це стало відомо із статті воєначальника для видання Укрінформ, яку він написав у співавторстві із генералом Михайлом Забродським.

На його думку, сьогоднішня війна не укладається у бліцкриг, який планував супротивник, а також вона не походила на інші війни у ХХІ столітті.

Генерали вважають, що є всі підстави вважати, що повномасштабна війна Росії проти України продовжиться і наступного року. Вони не виключають можливості повернення росіян до задуму захопити столицю, також зберігається загроза повторної атаки з території Білорусі.

Читайте также