У Києві та Київській області запровадили погодинні відключення світла

Оприлюднені графіки відключень електроенергії

У Київській області запровадили графіки погодинних відключень електроенергії. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, відсьогодні, 11 жовтня, енергетична компанія ДТЕК Київські електромережі щоденно буде оприлюднювати графіки відключень світла у населених пунктах Київської області на офіційному сайті з адресами і часом відключення. Очікується, що тривалість відключень електроенергії не буде перевищувати чотирьох годин.

Часові проміжки відключень від світла для Київської області наступні:

·        06:00 — 10:00;

·        14:00 — 18:00;

·        22:00 — 02:00.

На такі дії пішли, щоб збалансувати енергосистему та запобігти масштабним відключенням електропостачання через пошкодження ракетними обстрілами об’єктів інфраструктури.

Відключення від електроенергії прокоментував мер Броварів Ігор Сапожко. За його словами, через віялові відключення на Київщині по Броварах та Броварському району можуть бути й інші часові проміжки, коли не буде світла.

"Для частини нашого району відключень варто чекати й у наступні періоди: з 10:00 до 14:00; з 18:00 до 22:00; з 02:00 до 06:00. У Броварах це переважно стосуватиметься складів та промислових підприємств", — заявив Сапожко.

Відключення світла запровадили й у Києві вранці та ввечері. По чотири години електроенергія буде відсутня за визначеним графіком з 8:00 до 12:00 та з 20:00 до 24:00.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися