Віялові відключення світла у Києві: Шмигаль розповів, як їх уникнути

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, що необхідно зробити українцям, щоб уникнути віялових відключень світла у Києві та інших містах після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, що необхідно зробити українцям, щоб уникнути віялових відключень світла у Києві та інших містах після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із його заяви на засіданні Кабінету міністрів.

За його словами, українцям варто зменшити споживання електроенергії у вечірній час. Він зазначив, що з метою запобігання плановим відключенням світла в період з 17:00 до 22:00 необхідно знизити споживання енергії на 25%.

Нагадаємо, що російські окупанти атакували одну з громад на території Київської області іранськими дронами-камікадзе Shahed-136. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у соціальних мережах.

За його словами, по одній із громад регіону завдано удару. За попередніми даними, атака проводилася дронами-камікадзе супротивника. Рятувальники вже працюють на місці подій.

Кулеба закликав місцевих жителів перебувати у укриттях під час повітряної тривоги, а також не фіксувати місця влучень та не викладати фото та відео у соцмережі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися