Повітряна тривога у Києві триватиме значно довше: ЗСУ назвали причину

В українській столиці та інших регіонах України сигнал повітряної тривоги триватиме набагато довше — сигнал часто звучить кілька годин.

В українській столиці та інших регіонах України сигнал повітряної тривоги триватиме набагато довше — сигнал часто звучить кілька годин. Про це повідомив речник Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону.

За його словами, російські окупанти масово закупили іранські дрони-камікадзе Shahed-136. Він зазначив, що ці безпілотники летять зі швидкістю 120-150 кілометрів на годину, що набагато нижче за швидкість крилатих ракет — тому тривога може тривати годинами. Гнат підкреслив, що дрони також можуть змінювати траєкторію польоту.

Нагадаємо, що російські окупанти атакували одну з громад на території Київської області іранськими дронами-камікадзе Shahed-136. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у соціальних мережах.

За його словами, по одній із громад регіону завдано удару. За попередніми даними, атака проводилася дронами-камікадзе супротивника. Рятувальники вже працюють на місці подій.

Кулеба закликав місцевих жителів перебувати у укриттях під час повітряної тривоги, а також не фіксувати місця влучень та не викладати фото та відео у соцмережі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

13 жовтня 2022, 10:20

Интересно, а что будет через год при таком режиме... Zеленский массажирует у хохлов терпець...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися