У Київській області очікуються масштабні перекриття руху: деталі

У Білій Церкві на території Київської області очікуються масштабні перекриття руху транспорту – причиною стане проведення ремонтних робіт

У Білій Церкві на території Київської області очікується масштабне перекриття руху транспорту — причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Білоцерківської міської територіальної громади.

Відомо, що у зв'язку з проведенням ремонту 16 жовтня з 09:00 до 18:00 рух буде перекрито на проспекті Князя Володимира, від перехрестя з вулиці Голубиної до перехрестя з вулицею Шевченка, на вулиці Заярській від перехрестя з проспектом Князя Володимира з перехрестям вулиці Тараща , а також на вулиці Павличенка від перехрестя з проспектом Князя Володимира до перехрестя з вулицею Шевченка.

Нагадаємо, що до комунальна корпорація "Київавтодор" попередила водіїв про часткове перекриття руху транспорту на Харківському шосе у Києві. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на інформацію підприємства.

Обмеження руху транспорту пов'язане із проведенням поточних ремонтних робіт на вкрай правих смугах Харківського шосе. Дорожники працюватимуть біля залізничного вокзалу "Дарниця". Роботи проводитимуть на ділянці вулиці Привокзальної до вулиці Фанерної та назад.

Через ремонтні роботи рух автомобільного транспорту на Харківському шосе буде частково обмежено з 13 по 24 жовтня. Комунальна корпорація "Київавтодор" оприлюднила схему перекриття руху транспорту під час ремонтних робіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Татьяна

17 жовтня 2022, 07:00

Важні повідомлення.

Татьяна

17 жовтня 2022, 06:59

Новости

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися