У Києві та області очікується суттєве похолодання: синоптики дали прогноз

В українській столиці та Київській області 14 жовтня очікується суттєве похолодання — синоптики дали прогноз погоди на сьогодні

В українській столиці та Київській області 14 жовтня очікується суттєве похолодання – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

Відомо, що в області очікується мінлива хмарність без опадів, вдень та вранці буде туманна погода. Прогнозуються пориви вітру зі швидкістю 3-8 метрів за секунду. Температура повітря коливатиметься від двох до семи градусів вище за нуль у нічний час доби, а вдень — від 11 до 16 градусів тепла.

Температура в Києві вночі коливатиметься від п'яти до семи градусів тепла, а вдень від 12 до 14 градусів.

Нагадаємо, що з іноптики Українського гідрометцентру розповіли про те, якою може бути зима в українській столиці та інших містах.

Відомо, що інформація про нібито сувору зиму не відповідає дійсності і не має під собою наукового обґрунтування та методичних розрахунків. Зазначається, що ймовірність тривалих холодів у зимовий період є мінімальною.

Також можливі короткочасні похолодання тривалістю 1-5 діб. Перенесення опалювального сезону на пізні терміни та його раннє закінчення підтверджено розрахунками метеорологів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися