"Укрзалізниця" запустила потяги Інтерсіті з Києва на Донбас: подробиці

Державна компанія "Укрзалізниця" запустила курсування поїзда сполученням Київ-Краматорськ — квитки вже з'явилися у продажу

Державна компанія "Укрзалізниця" запустила курсування поїзда Інтерсіті сполученням Київ-Краматорськ — квитки вже з'явилися у продажу. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало місцеве видання Kramatorsk.post.

Відомо, що після піврічної перерви УЗ запускає поїзд до Краматорська з української столиці, які почали курсувати 14 жовтня. Раніше цей поїзд їхав до Костянтинівки, а зараз обласний центр Донецької області став кінцевою станцією.

З Київ склад вирушатиме о 07:01 і прибуватиме до Краматорська о 14:03, вартість квитка першого класу становитиме 1031 гривню, а другого класу – 546 гривень. З Краматорська до Києва Інтерсіті вирушатиме о 14:35 та прибуватиме до столиці о 21:13. Ціна буде такою ж.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запустила курсування додаткового поїзда сполученням Київ-Запоріжжя - щоденний маршрут ходитиме через Кривий Ріг. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ.

Відомо, що перший почне курсувати з 28 вересня. Зазначається, що зворотний рейс буде зручний для жителів Марганця та Нікополя, які регулярно зазнають обстрілів російських окупантів. Триває активна евакуація з цих населених пунктів, а посадка в поїзд здійснюватиметься вдень.

Квитки можна забронювати та купити на офіційних порталах УЗ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися