Повітряна тривога у Києві: у КМДА розповіли, хто зрізатиме замки з укриттів

У Київській міській державній адміністрації розповіли, хто зрізатиме замки із закритих бомбосховищ при сигналі повітряної тривоги

У Київській міській державній адміністрації розповіли, хто зрізатиме замки із закритих бомбосховищ при сигналі повітряної тривоги. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого виданням Вечірній Київ з посиланням на прес-службу КМДА.

Відомо, що столичні рятувальники з Комунальної аварійної рятувальної служби зрізатимуть замки з укриттів під час повітряної тривоги, якщо їх буде закрито.

У КМДА заявили, що якщо людина не зможе потрапити до укриття, то вона може зателефонувати за номерами 101 та 102, а інформацію передадуть до КАРС.

Заступник голови КМДА Микола Поворозник зазначив, що найближчим часом місто вирішить проблему роботи всіх укриттів під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, що в українській столиці та інших регіонах України сигнал повітряної тривоги триватиме набагато довше – часто сигнал звучить кілька годин. Про це повідомив речник Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону.

За його словами, російські окупанти масово закупили іранські дрони-камікадзе Shahed-136.

Він зазначив, що ці безпілотники летять зі швидкістю 120-150 кілометрів на годину, що набагато нижче за швидкість крилатих ракет — тому тривога може тривати годинами. Гнат підкреслив, що дрони також можуть змінювати траєкторію польоту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ВОЛАНД

14 жовтня 2022, 11:39

Горбатый клещами поперекусывает..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися