В центрі Києва триває ремонт вулиці Спаської (ВІДЕО)

Як ремонтують дороги на Подолі

На столичному Подолі тривають ремонтні роботи на вулиці Спаської. Про це розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами мера Києва дорожнє покриття на вулиці Спаської оновлюють на ділянці від вулиці Межигірської до вулиці Почайнинської.

"Окрім покриття проїжджої частини ремонтують і тротуари. Також на цій вулиці облаштують велосипедну інфраструктуру. Роботи на Спаській планують закінчити до 28 жовтня", — повідомив Кличко.

Мер столиці також поінформував, що триває ремонт і на вулиці Ірпінської між будинками № 76 і № 62. Цими вихідними дорожники планують тут влаштовувати верхній шар покриття.

"Крім цього, тривають ремонти на частині вулиці Щербаківського, Оболонському проспекті, вулиці Сверстюка. А також продовжують оновлювати покриття з бруківки на вулиці Михайла Грушевського", — додав Київський міський голова.

Нагадаємо, що у Києві поблизу станції метро "Лівобережна" частково перекрили дорогу. Водіїв попередили, що обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням ремонтних робіт. Ремонт доріг розпочали на вулиці Євгена Сверстюка. Протягом цих вихідних дорожники планують зняти старий асфальт, а потім розпочнуть оновлення покриття. Працюватимуть на ділянці від вулиці Туманяна до будинку №27 протягом двох тижнів.

Окрім того, водіїв попередили про часткове перекриття руху транспорту на Харківському шосе у Києві. Обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням поточних ремонтних робіт. Дорожники працюватимуть поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Роботи проводитимуть на ділянці вулиці Привокзальної до вулиці Фанерної і у зворотному напрямку. Подробиці та схема перекриття руху — за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися