Кличко та Єрмак розкрили подробиці удару по центру Києва: що відомо

Міський голова української столиці Віталій Кличко та голова Офісу президента України Андрій Єрмак розкрили деталі атаки російських окупантів на центральну частину Києва

Міський голова української столиці Віталій Кличко та голова Офісу президента України Андрій Єрмак розкрили деталі атаки російських окупантів на центральну частину Києва. Про це стало відомо з повідомлень у соціальних мережах.

За словами Кличка, у Шевченківському районі Києва після атаки почалася пожежа у нежитловому приміщенні, на місці працюють рятувальники. Також пошкоджено декілька житлових будинків. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Єрмак заявив, що столицю атакували іранські дрони-камікадзе Shahed-136.

Нагадаємо, що в українській столиці та інших регіонах України сигнал повітряної тривоги триватиме набагато довше – часто сигнал звучить кілька годин. Про це повідомив речник Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону.

За його словами, російські окупанти масово закупили іранські дрони-камікадзе Shahed-136.

Він зазначив, що ці безпілотники летять зі швидкістю 120-150 кілометрів на годину, що набагато нижче за швидкість крилатих ракет — тому тривога може тривати годинами. Гнат підкреслив, що дрони також можуть змінювати траєкторію польоту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися