Вокзал у Києві. "Укрзалізниця" розповіла про роботу після удару по столиці

У державній компанії "Укрзалізниця" розповіли про роботу центрального залізничного вокзалу в українській столиці після атаки дронами-камікадзе

У державній компанії "Укрзалізниця" розповіли про роботу центрального залізничного вокзалу в українській столиці після атаки дронами-камікадзе. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба УЗ.

Залізничники заявили, що всі потяги відправляються та прибувають до Києва за графіком. Вокзал відкритий для пасажирів, підземні укриття працюють, чекати на рейс можна в сховищах. 

Зазначається, що посадка та висадка пасажирів на станціях Київ-Пасажирський та Дарниця здійснюється через підземні переходи. Кільцева електричка продовжує рух за розкладом. 

Нагадаємо, що міський голова української столиці Віталій Кличко та голова Офісу президента України Андрій Єрмак розкрили деталі атаки російських окупантів на центральну частину Києва. 

За словами Кличка, у Шевченківському районі Києва після атаки почалася пожежа у нежитловому приміщенні, на місці працюють рятувальники. Також пошкоджено декілька житлових будинків. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Єрмак заявив, що столицю атакували іранські дрони-камікадзе Shahed-136.

У столиці та інших регіонах України сигнал повітряної тривоги триватиме набагато довше — сигнал часто звучить кілька годин. Про це повідомив речник Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат. За його словами, російські окупанти масово закупили іранські дрони-камікадзе Shahed-136. Він зазначив, що ці безпілотники летять зі швидкістю 120-150 кілометрів на годину, що набагато нижче за швидкість крилатих ракет — тому тривога може тривати годинами. Гнат підкреслив, що дрони також можуть змінювати траєкторію польоту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися