Відключення світла у Києві: Зеленський зробив важливе звернення до мешканців столиці

Президент України Володимир Зеленський зробив важливе звернення до мешканців української столиці щодо можливих відключень світла після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

Президент України Володимир Зеленський зробив важливе звернення до мешканців української столиці щодо можливих відключень світла після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із звернення глави держави.

За його словами, після ударів по об'єктах енергетики слід скорочувати споживання електроенергії, щоб стабілізувати систему. Він зазначив, що Київ та Київська область скоротили споживання лише на 7% та закликав мешканців обмежити використання світла з 17:00 до 23:00.

Нагадаємо, що у країни енергетики розповіли, які електроприлади потрібно використовувати менше, щоб уникнути напруги електромереж після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії "Укренерго".

Відомо, що компанія закликала громадян до жорсткої економії світла, щоб уникнути віялових відключень електроенергії.

За розрахунками експертів, найбільше електроенергії в квартирах споживають телевізори, ігрові приставки, комп'ютери, сушарки, пральні машини, об'єкти освітлення, холодильники та морозильники, прилади для приготування та миття посуду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися