У Київській області очікуються заморозки та серйозне похолодання: прогноз

На території Київської області 17 жовтня прогнозують заморозки та серйозне похолодання у нічний час доби – синоптики дали прогноз погоди

На території Київської області 17 жовтня прогнозують заморозки та серйозне похолодання у нічний час доби – синоптики дали прогноз погоди. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Українського гідрометцентру.

Відомо, що очікується невелика хмарність, без опадів. Будуть пориви південно-західного вітру зі швидкістю 5-10 метрів за секунду.

Температура повітря вночі коливатиметься від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу в області та від 1 до 3 градусів вище за нуль у Києві. У денний час доби температура підніметься до 13-18 градусів вище за нуль.

Нагадаємо, що з іноптики Українського гідрометцентру розповіли про те, якою може бути зима в українській столиці та інших містах.

Відомо, що інформація про нібито сувору зиму не відповідає дійсності і не має під собою наукового обґрунтування та методичних розрахунків. Зазначається, що ймовірність тривалих холодів у зимовий період є мінімальною.

Також можливі короткочасні похолодання тривалістю 1-5 діб. Перенесення опалювального сезону на пізні терміни та його раннє закінчення підтверджено розрахунками метеорологів.

Читайте также