У Київській області буде чутно вибухи

Що відомо про причини

У кількох районах Київської області сьогодні, 17 жовтня, заплановані роботи з ліквідації вибухонебезпечних предметів. Про це мешканців регіону попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, ліквідацію мін та снарядів шляхом підриву проведуть у Броварському, Вишгородському та Бучанському районах Київської області. Через це у деяких громадах буде чутно вибухи.

"На території Броварського, Бучанського та Вишгородського районів сьогодні, 17 жовтня, проводитимуться планові роботи з розмінування та знешкодження вибухонебезпечних предметів у разі потреби", — йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації.

Мешканців закликали зберігати спокій, дотримуватися правил безпеки та довіряти виключно офіційним джерелам інформації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що по Києву сьогодні, 17 жовтня, зафіксовано чотири влучання дронів-камікадзе. Внаслідок атаки ворожих безпілотників в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. З обстріляного будинку в центрі столиці вже врятували 18 людей. Під завалами ще залишаються люди. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Її вже локалізовано. Від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6400


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися